Medicinsk fotvård för dina behov!

  

Fotfriden har ett brett utbud

En avkopplande medicinsk fotvårdsbehandling ger dig ett välbefinnande i hela kroppen. Med regelbunden fotvård förebygger du också många framtida problem. 

Är du osäker på vilken eller vilka behandlingar som passar just dig? Kontakta mig genom att ringa eller använd formuläret till höger så hjälper jag dig att hitta en behandling som passar just dig och dina fötter.

Medicinsk fotvård

En skön och avkopplande behandling som startar med ett skönt fotbad, fotstatus, nagelvård, hjälp med ev åkommor såsom liktornar, vårtor, förhårdnader, hälsprickor och nageltrång. I behandlingen ingår individuell rådgivning.

Längd: 45-60 min Pris: 600 kr

 

Medicinsk fotvård med fot och underbensmassage

En skön och avkopplande behandling som startar med ett skönt fotbad, fotstatus, nagelvård, hjälp med ev åkommor såsom liktornar, vårtor, förhårdnader, hälsprickor och nageltrång. I behandlingen ingår individuell rådgivning. Behandlingen avslutas med en underbar fot- och underbensmassage.

Längd: 75-90 min Pris: 875 kr

 

Fot- och underbensmassage

Unna dig en skön massage för dina fötter och underben. Det förtjänar dem! Släpper på spända muskler och ökar blodcirkulationen.

Längd: 30 min Pris: 470 kr

 

SPA-fötter

Unna dig lite lyx i vardagen! Det är du värd och definitivt dina fötter. I den kompletta behandlingen ingår Medicinsk fotvårdsbehandling (läs mer ovan), peeling, mask och fot- och underbensmassage.

Längd: 90 min Pris: 975 kr

Vårtbehandling

Jag arbetar med frysning och uttorkning av vårtorna med produkten VårtFri. Att använda VårtFri gör inte ont och lösningen kan användas på tunn hud. Lämplig för diabetiker eller om du har många vårtor. Behandlingen kan även göras på barn*.

Längd: 10-30 min Pris från:  370 kr                                                                                           

Jag behandlar inte barn under 8 år.

 

Fotbad och nagelvård

En skön behandling där mjukgörande fotbad kompletteras med nagelvård, nagelbandsarbete och insmörjning av fötterna med en välgörande salva. En total genomgång av dina naglar.

Längd: 30 min Pris: 470 kr

 

Delbehandling

Här hjälper jag dig med liktornar, förhårdnader och nageltrång.

Längd: ca. 30 min Pris: 470 kr

 

Lackning av tånaglar

Lackning av tånaglarna där du får nagellacket med dig hem.

Pris: 100 kr

 

Obs! Ej avbokad tid debiteras !


Varför debiteras du?

När du beställer tid för behandling så gör vi ett muntlig avtal. Du (köpare) förbinder dig att komma till mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling. Jag (säljare) förbinder mig att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan.

Så länge du inte avbeställer tiden – senast 24 timmar innan - så kan jag inte sälja den till någon annan. Därför är du betalningsskyldig.

Du skulle inte heller acceptera att tvingas vistas på din arbetsplats utan att din arbetsgivare betalar lön till dig. Som egen företagare är min lön en del av omsättningen, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.

Vi behandlar inte barn under 8 år.

Välkommen med din bokning eller förfrågan!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för en passande tid eller svarar på din fråga (normalt inom 1-2 arbetsdagar). 

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Öppettider hos Fotfriden

Måndag till Fredag 9-18

 

Det går också bra att ringa, skicka sms eller mejl!

För bokning och information:
073-0531746
susanne@fotfriden.se

Du har väl inte glömt?

Presentkort från Fotfriden

Ett enkelt sätt att glädja någon du känner eller tänker på lite extra.

Presentkortet kan fås i valfri valör.

Välkommen med din beställning!