Det är dags att vandra vidare på livets stig.

Det är dags att vandra vidare på livets stig.

I 11 år har jag drivit Fotfriden. Mitt brinnande intresse för fötter har styrt mitt val. Jag har mött många människor under årens lopp. Många stimulerande möten har skett och jag har haft många fantastiska stunder tillsammans med alla mina kunder. Det har diskuterats lättsamma ämnen men även mera djupa samtal har förekommit.
Nu har stunden kommit, jag ska gå vidare och göra annat i livet. Min sista dag på Fotfriden kommer att bli 31/7- 2018.
Min nyfikenhet  på livet har skyndat på mitt beslut. Det finns annat att utforska och jag är beredd att ge utrymme för det. Vad mina dagar ska fyllas med är ännu inte planerat, det får framtiden utvisa.


Jag vill med detta meddelande, TACKA er alla, från djupet av mitt hjärta. Ett stort och varmt tack till alla mina kära kunder som jag har haft förmånen att behandla. Det har varit lärorika och roliga år som har berikat mitt liv. Vi kanske ses någon dag i andra sammanhang, vem vet?


Samtidigt vill jag önska min efterträdare Susanne Olsson varmt välkommen och stort lycka till. Susanne är utbildad medicinsk fotterapeut , på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm. Susanne hälsar att hon ser fram emot att fortsätta driva Fotfriden i samma anda. Den 7/8-18 är hon på plats och redo för en spännade höst tillsammans med er. Ni kommer fortfarande kunna boka era tider på 0730-531746 el på www.fotfriden.se
Vi önskar er alla en glad sommar !
Maria & Susanne

2018-05-24 20:03